Affiliate Partner Program

A Planiversum.com portál pénzügyi tervezők és tanácsadók számára készült, azzal a céllal, hogy munkájukat egyszerűbbé, hatékonyabbá tehessék. Regisztrált ügyfeleinknek (szolgáltatásainkra előfizető pénzügyi tanácsadók) lehetősége nyílik önálló ügyfélnyilvántartást vezetni, ügyfeleiknek átfogó képet prezentálni pénzügyeik aktuális helyzetéről és komplex megoldási javaslatokat tervezni kalkulátoraink segítségével. A teljes szolgáltatás lista megtalálható a csomagoknál.

Regisztráljon be partnerprogramunkba, és egyedi azonosítóval ellátott linket kap, ami a weboldalunkra mutat. Ha ezen a linken keresztül érkezik leendő ügyfelünk, majd előfizet a szolgáltatásunkra akkor Ön máris jogosult a jutalékra. A Planiversum rendszere rögzíti az affiliate linken keresztül érkező látogatót, böngészőjében sütit helyez el, így későbbi regisztrációja esetén is Ön kapja a befizetett összeg utáni jutalékot. Megengedett promotálási technikák: fizetett hirdetések megjelenítése, social media, e-mail marketing, bannerek, linkek. Nem megengedett: email spam és egyéb etikátlan technikák.

A jutalék mértéke: 50%

A jelentkezés teljesen ingyenes, bármikor lemondható. A regisztrációt követően azonnal 1000 Ft jutalékot írunk jóvá Önnek, amit az első ügyfele vásárlása után utalunk!

Rendszerünkben minden affiliate partnerünk az általa delegált látogatóról és vásárlásaikról naprakész statisztikát adunk.

Elfogadjuk nem számlaképes magánszemélyek regisztrációját is!

Amennyiben kérdés merülne fel, itt tud elérni minket: kapcsolat.

Mielőtt elkezdi a regisztrációs folyamatot, kérjük, olvassa el a használati feltételeket!

Angol karakterek és '_' vagy '-'
és min. 6 karakter, szóköz nem lehet!
Minimum 8 karakter
Meghívók kitöltése nem kötelező,
de ha megad 10 pénzügy tanácsadó elérhetőségét,
akár 42 000 Ft-ot is megtakaríthat regisztrációkor!
Az alkusz cég, ahol dolgozik.